Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 807g5854kcal9.6g3.2g656.1g0g
Sokeri 343g1392kcal0g342.6g0g0g
Kaurahiutale 646g2416kcal93.6g368g47.1g64.6g
Vehnäjauho, sunnuntai787g2754kcal94.4g558.6g16.5g23.6g
Mansikka, Tuore4035g1735kcal20.2g338.9g8.1g76.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g807g4511kcal67.8g443.8g274.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g37322kcal571.2g4110.2g2004.4g329.8g
Valittu annoskoko7424g18661kcal285.6g2055.1g1002.2g164.9g
Annoskoko puolitettuna3712g9331kcal142.8g1027.6g501.1g82.5g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569