Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)710g2543kcal99.5g497.3g15.6g35.5g
Vesi1066g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2842g3924kcal532.8g0g198.9g0g
Sipuli (kuorittu)853g230kcal11.1g40.9g1.7g14.5g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl320g2877kcal0g0g319.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1599g4316kcal150.3g735.3g73.5g59.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g27781kcal1587.4g2547g1218.8g218.2g
Valittu annoskoko7424g13891kcal793.7g1273.5g609.4g109.1g
Annoskoko puolitettuna3712g6945kcal396.9g636.8g304.7g54.6g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657