Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1815g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80545g2211kcal413.9g27.2g49g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3630g4574kcal399.3g10.9g326.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 908g2996kcal18.2g27.2g317.7g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g91g9kcal1.4g0g0.5g77.1g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Voi 381g2765kcal4.5g1.5g309.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g25111kcal1674.6g133.6g2007.6g154.2g
Valittu annoskoko7424g12555kcal837.3g66.8g1003.8g77.1g
Annoskoko puolitettuna3712g6278kcal418.7g33.4g501.9g38.6g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107