Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1165g1662kcal145.6g3.5g119.4g0g
Sokeri 1589g6448kcal0g1587g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g265g1933kcal2.6g2.6g211.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 530g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 106g186kcal5.5g40g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g106g424kcal0g104.8g0g0g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2065g7435kcal268.5g1445.6g43.4g72.3g
Kookoshiutale 185g1225kcal15.1g11.9g119.6g30.2g
Hasselpähkinä 344g2217kcal48.5g11.7g210g60.2g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)1017g4809kcal41.7g620.2g233.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g52675kcal1055g7654.6g1876g326.4g
Valittu annoskoko7424g26337kcal527.5g3827.3g938g163.2g
Annoskoko puolitettuna3712g13169kcal263.8g1913.7g469g81.6g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316