Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 533g85kcal11.2g1.6g1.8g8g
Paprika punainen 1280g375kcal12g57.6g5.1g24.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g160g176kcal1.6g40g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1227g331kcal15.9g58.9g2.5g20.9g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)2133g1707kcal354.1g0g21.3g0g
Soijakastike 64g39kcal3.3g6.1g0.1g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1333g1600kcal45.3g48g133.3g0g
Tomaatti 693g158kcal3.9g23.9g2.1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g8940kcal894.6g472.2g332.8g125.8g
Valittu annoskoko7424g4470kcal447.3g236.1g166.4g62.9g
Annoskoko puolitettuna3712g2235kcal223.7g118.1g83.2g31.5g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239