Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Purjosipuli75g14kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g111g39kcal1.1g7.5g0.6g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P75g45kcal0.8g3.4g3g0.5g
Kiinankaali 60g12kcal0.9g1.4g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g270kcal10.2g35g9g10.4g
Valittu annoskoko744g135kcal5.1g17.5g4.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna372g68kcal2.6g8.8g2.3g2.6g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441