Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g60g440kcal0.6g0.6g48.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g403kcal12g82.2g1.4g4.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 60g52kcal1.9g2.6g3.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g102g21kcal0.6g3.9g0.3g1.4g
Oliivi kivetön musta rainbow30g54kcal0.2g1.7g5.1g0g
Katkarapu 120g82kcal17.4g0g1.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%120g193kcal3.3g3.3g18.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 60g228kcal16.8g0g18.1g0g
Muna, annos 60g72g63kcal5.5g0.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g3071kcal116.6g190g201g11g
Valittu annoskoko744g1536kcal58.3g95g100.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna372g768kcal29.2g47.5g50.3g2.8g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460