Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse80g595kcal0g0g66g0g
Vehnäjauho puolikarkea 209g718kcal21.3g146.4g2.5g7.3g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 89g126kcal11.1g0.3g9.1g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 137g555kcal0g136.6g0g0g
Mustikka metsä- 145g64kcal0.7g9.3g0.9g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g4129kcal66.6g588.2g157g24.2g
Valittu annoskoko744g2065kcal33.3g294.1g78.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna372g1032kcal16.7g147.1g39.3g6.1g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644