Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai111g388kcal13.3g78.6g2.3g3.3g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Sokeri 94g381kcal0g93.7g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 360g161kcal0.7g33.9g0.4g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g2781kcal52.6g426.4g91.8g19.6g
Valittu annoskoko744g1390kcal26.3g213.2g45.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna372g695kcal13.2g106.6g23g4.9g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254