Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g361kcal0.6g0.2g40.4g0g
Sokeri56g229kcal0g56.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu39g49kcal4.2g0.1g3.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g16kcal1.6g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g259kcal7.7g52.8g0.9g2.6g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton40g127kcal9.2g4.2g8.3g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g166g862kcal7.5g87.9g53.1g18.2g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g133g743kcal8.6g75.6g45.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton133g212kcal10.6g5.3g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g5728kcal100.4g572.2g337g41.6g
Valittu annoskoko744g2864kcal50.2g286.1g168.5g20.8g
Annoskoko puolitettuna372g1432kcal25.1g143.1g84.3g10.4g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302