Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 80g314kcal1.7g1.8g33.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g20g12kcal2.8g0.6g12.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.9kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohi meri, filee 402g665kcal67.4g0g44.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g288kcal1.7g2.6g30.5g0g
Kananmuna omega67g87kcal8.8g0.2g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Soijajauho rasvainen 10g47kcal3.5g2.4g2.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g2865kcal173.4g21.8g257.4g4.6g
Valittu annoskoko744g1433kcal86.7g10.9g128.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna372g716kcal43.4g5.5g64.4g1.2g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653