Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Lehtiselleri 15g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkoviini kuiva 70g48kcal0.2g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g112kcal0.2g0.2g12.3g0g
Herne 88g60kcal4.4g8.2g0.4g2.7g
Isot katkaravut (rainbow)158g158kcal36.2g0g1.4g0g
Tumma pikariisi, Risella66g223kcal5.9g47.3g2.3g3.3g
Basilika, tuore18g7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Minttu, tuore (-), annos 1g4.4g1.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 22g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1489g1439kcal97.4g122.2g52.4g16.4g
Valittu annoskoko745g719kcal48.7g61.1g26.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna372g360kcal24.4g30.6g13.1g4.1g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652