Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g169g1230kcal1.7g1.7g134.8g0g
Siirappi, tumma169g539kcal0.2g124.7g0g0g
Sokeri 169g684kcal0g168.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Neilikka, annos 4g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai379g1326kcal45.5g269g8g11.4g
Oivariini, 60 (100g)361g1986kcal3.6g3.6g216.7g0g
Liivatelehti, gelatiini96g336kcal82.4g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1204g2648kcal36.1g60.2g240.7g0g
Flora Vanilla 12%1204g2287kcal54.2g192.6g144.4g0g
Sokeri 409g1661kcal0g408.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka72g288kcal0g71.5g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1445g3900kcal115.6g173.3g288.9g0g
Puolukka 1445g561kcal6.4g98.2g7.2g37.6g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g35146kcal707.4g3161.4g2094.8g98g
Valittu annoskoko7440g17573kcal353.7g1580.7g1047.4g49g
Annoskoko puolitettuna3720g8787kcal176.9g790.4g523.7g24.5g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137