Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 240g670kcal36g62.4g10.3g93.6g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1200g672kcal102g60g2.4g0g
Tonnikala vedessä 1800g1880kcal403.9g0g27g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g600g660kcal108g12g18g0g
Oliivi600g660kcal8.4g28.2g66g26.4g
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1620kcal0g0g180g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti120g600kcal29.9g40g34.6g34.1g
Soijakastike 240g145kcal12.4g22.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g16901kcal1692g559.2g822g388.6g
Valittu annoskoko7440g8450kcal846g279.6g411g194.3g
Annoskoko puolitettuna3720g4225kcal423g139.8g205.5g97.2g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449