Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5600g1344kcal67.2g190.4g11.2g117.6g
Oliiviöljy 432g3820kcal0g0g432g0g
Dijonsinappi, Maille, Original320g224kcal12.8g25.6g9.6g9.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)320g64kcal0g20.8g0g0g
Valkosipuli 192g208kcal15.2g31.3g1.2g4g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g11320kcal190.4g536.2g908g262.4g
Valittu annoskoko7440g5660kcal95.2g268.1g454g131.2g
Annoskoko puolitettuna3720g2830kcal47.6g134.1g227g65.6g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318