Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria3200g4608kcal512g80g236.8g0g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1000g2800kcal190g0g220g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g800g520kcal12g31.2g40g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%400g920kcal116g10g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g19806kcal1844.8g320.4g1181.6g100g
Valittu annoskoko7440g9903kcal922.4g160.2g590.8g50g
Annoskoko puolitettuna3720g4952kcal461.2g80.1g295.4g25g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311