Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse804g5952kcal0g0g659.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2091g7176kcal213.1g1463.9g25.1g73.2g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 885g1262kcal110.6g2.7g90.7g0g
Vesi804g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1367g5550kcal0g1366g0g0g
Mustikka metsä- 1448g637kcal7.2g92.7g8.7g47.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g41295kcal666g5881g1568g242.4g
Valittu annoskoko7440g20648kcal333g2940.5g784g121.2g
Annoskoko puolitettuna3720g10324kcal166.5g1470.3g392g60.6g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644