Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g4160g13312kcal416g2704g83.2g436.8g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g26624kcal832g5408g166.4g873.6g
Valittu annoskoko7440g13312kcal416g2704g83.2g436.8g
Annoskoko puolitettuna3720g6656kcal208g1352g41.6g218.4g
Arvot/100g100g179kcal5.6g36.3g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231774