Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 804g3136kcal17.1g17.7g337.8g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g201g123kcal28.2g6g120.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 134g29kcal0.4g2.1g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 4022g6649kcal673.6g0g442.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 871g2877kcal17.4g26.1g305g0g
Kananmuna omega670g871kcal87.8g2g55.6g0g
Sipuli (kuorittu)637g172kcal8.3g30.6g1.3g10.8g
Soijajauho rasvainen 101g469kcal34.7g23.6g23.6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g28652kcal1735g216.2g2572.6g45.8g
Valittu annoskoko7440g14326kcal867.5g108.1g1286.3g22.9g
Annoskoko puolitettuna3720g7163kcal433.8g54.1g643.2g11.5g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653