Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4794g5369kcal1054.6g0g143.8g0g
Porkkanaraaste 200g999g270kcal6g52.9g2g25g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Korppujauho (Myllyn Paras)200g739kcal27.8g144.8g5g8.2g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g49.9g0g
Hirvenjauheliha oma saalis743g832kcal163.5g0g22.3g0g
Porkkanaraaste 200g155g42kcal0.9g8.2g0.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)31g115kcal4.3g22.4g0.8g1.3g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g16100kcal2533.6g514.2g466.4g92.8g
Valittu annoskoko7440g8050kcal1266.8g257.1g233.2g46.4g
Annoskoko puolitettuna3720g4025kcal633.4g128.6g116.6g23.2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852