Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Herkkusieni 1440g229kcal30.2g4.3g4.8g21.6g
Paprika keltainen 576g174kcal5.4g29.4g1.2g11.5g
Sipuli 384g116kcal4.8g18.4g0.8g6.5g
Parsakaali brokkoli 1920g673kcal88.7g37.4g5.8g48g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g144g101kcal11.5g11.8g5.2g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g144g317kcal0g77.8g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g48g160kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee2304g2373kcal532.2g0g34.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g8458kcal1351g382.2g108.6g182g
Valittu annoskoko7440g4229kcal675.5g191.1g54.3g91g
Annoskoko puolitettuna3720g2115kcal337.8g95.6g27.2g45.5g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369