Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2339g3882kcal444.3g0g233.9g0g
Sipuli (kuorittu)261g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g17g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g23g11kcal0.2g2.2g0.1g0.4g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g3341g2372kcal53.5g534.5g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1336g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g12866kcal1017g1127.8g476.6g13.4g
Valittu annoskoko7440g6433kcal508.5g563.9g238.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna3720g3217kcal254.3g282g119.2g3.4g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673