Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino800g2720kcal184g424g29.6g48g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1600g2209kcal300g0g112g0g
Sipuli 720g218kcal9g34.6g1.4g12.2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g800g560kcal25.6g96g5.6g24.8g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 2800g1055kcal106.4g142.8g2.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 720g904kcal79.2g1.9g64.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14880g15332kcal1408.4g1398.6g432.6g170g
Valittu annoskoko7440g7666kcal704.2g699.3g216.3g85g
Annoskoko puolitettuna3720g3833kcal352.1g349.7g108.2g42.5g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381