Juustomureke (karppaajille)

Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Herrmann
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4895g8126kcal930.1g0g489.5g0g
Kananmuna kuoreton 1154g1646kcal144.2g3.5g118.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)699g1119kcal18.9g18.9g104.9g0g
Arkijuustoraaste (Valio)699g2588kcal209.8g0g188.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g26958kcal2606g44.8g1803g0g
Valittu annoskoko7448g13479kcal1303g22.4g901.5g0g
Annoskoko puolitettuna3724g6740kcal651.5g11.2g450.8g0g
Arvot/100g100g181kcal17.5g0.3g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204157