Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Keräkaali, 100g3500g840kcal42g119g7g73.5g
Chili paprika punainen630g252kcal12.6g56.7g0g0g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g196g1725kcal0g0g196g0g
Voi 210g1523kcal2.5g0.8g170.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g21324kcal1111.8g389.6g1700.8g151.8g
Valittu annoskoko7448g10662kcal555.9g194.8g850.4g75.9g
Annoskoko puolitettuna3724g5331kcal278g97.4g425.2g38g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214472