Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2971g627kcal35.6g101g5.9g62.4g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Paprika punainen 315g92kcal3g14.2g1.3g6g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g105g24kcal0.6g3.4g0.9g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön70g489kcal1.5g3.1g11.2g0g
Kasvisliemikuutio 38g117kcal3.7g5.2g9g0.6g
Vesi1398g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g105g864kcal0g0g96g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2097g3481kcal398.4g0g209.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g11578kcal894.6g287.4g669.4g149.8g
Valittu annoskoko7448g5789kcal447.3g143.7g334.7g74.9g
Annoskoko puolitettuna3724g2895kcal223.7g71.9g167.4g37.5g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737