Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 584g4234kcal6.9g2.3g474.5g0g
Tattarijauho, Myllynparas304g1032kcal39.5g204.9g5.2g16.1g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 280g966kcal15.4g213.4g3.4g3.5g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 1868g655kcal86.3g36.4g5.6g46.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g700g1121kcal119.1g7g63g0g
Kananmuna kuoreton 771g1099kcal96.3g2.3g79g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio934g1308kcal26.1g60.7g112.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1167g749kcal37.4g56.3g40.9g0.1g
Kaurajauho 257g961kcal37.2g146.4g18.7g25.7g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 560g399kcal16.8g26.9g24.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14896g25129kcal964.4g1530.8g1654.2g184.4g
Valittu annoskoko7448g12565kcal482.2g765.4g827.1g92.2g
Annoskoko puolitettuna3724g6282kcal241.1g382.7g413.6g46.1g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712