Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 208g61kcal1.2g11g0.4g4g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix75g68kcal0.7g15.7g0.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g19g3.7kcal0g1.2g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g15g57kcal0g14.1g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0g0.3g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Paistijauheliha 10%167g283kcal33.3g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g987kcal72.2g86.6g36.4g13.2g
Valittu annoskoko745g493kcal36.1g43.3g18.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna373g247kcal18.1g21.7g9.1g3.3g
Arvot/100g100g66kcal4.8g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160