Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)188g394kcal45.1g0g24.4g0g
Ruohosipuli 25g5.7kcal0.3g0.4g0.2g0.6g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale94g319kcal20.7g0g24.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g313g213kcal5g46.6g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1490g2015kcal145.2g101g111.2g1.2g
Valittu annoskoko745g1007kcal72.6g50.5g55.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna373g504kcal36.3g25.3g27.8g0.3g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576