Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 66g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 55g249kcal11.5g0g22.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 99g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Tomaatti 48g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Spagetti 33g108kcal3.3g21.8g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g878kcal41.4g59.4g49.8g12.2g
Valittu annoskoko746g439kcal20.7g29.7g24.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna373g220kcal10.4g14.9g12.5g3.1g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143