Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 5400g8928kcal904.5g0g594g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)468g1264kcal140.4g0g79.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g504g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g90g796kcal0g0g90g0g
Mantelirouhe, 1 rkl180g1040kcal38g9.5g90.9g20.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)720g612kcal7.2g25.2g50.4g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g45g77kcal3.6g14.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g25704kcal2200.6g146.6g1812.4g59g
Valittu annoskoko7452g12852kcal1100.3g73.3g906.2g29.5g
Annoskoko puolitettuna3726g6426kcal550.2g36.7g453.1g14.8g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765