Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4505g1352kcal45.1g180.2g13.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi901g90kcal13.5g13.5g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija563g1746kcal61.9g0g157.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1126g957kcal11.3g39.4g78.8g0g
Tonnikala öljyssä 338g641kcal91.6g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g9598kcal447.8g470g561g2.4g
Valittu annoskoko7452g4799kcal223.9g235g280.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna3726g2400kcal112g117.5g140.3g0.6g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995