Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3600g6120kcal684g0g360g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g1800g1440kcal46.8g72g108g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g504g1462kcal40.3g236.9g40.3g55.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)540g751kcal59.9g2.2g56.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g108g112kcal8.5g17.6g0.6g2.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow900g720kcal37.8g117g8.1g27.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g21210kcal1754.6g891.4g1146.4g171g
Valittu annoskoko7452g10605kcal877.3g445.7g573.2g85.5g
Annoskoko puolitettuna3726g5303kcal438.7g222.9g286.6g42.8g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557