Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3152g909kcal31.5g145g9.5g56.7g
Vesi2251g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 225g825kcal23.6g168.6g2.3g11.9g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g901g3062kcal18g27g315.2g0g
Korppujauho 113g412kcal11.8g84.3g1.2g6g
Kananmuna kuoreton 495g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Siirappi 315g950kcal0.3g233.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14904g13729kcal294.2g1320g758g149.2g
Valittu annoskoko7452g6865kcal147.1g660g379g74.6g
Annoskoko puolitettuna3726g3432kcal73.6g330g189.5g37.3g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035