Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3202g800kcal32g176.1g0g44.8g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1601g2680kcal444.1g0.2g99.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14912g9693kcal998g482.8g421.2g138g
Valittu annoskoko7456g4847kcal499g241.4g210.6g69g
Annoskoko puolitettuna3728g2423kcal249.5g120.7g105.3g34.5g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802