Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 3359g1563kcal16.8g282.1g6.7g63.8g
Raparperi 2399g808kcal16.6g132g2.4g33.6g
Sokeri 408g1656kcal0g407.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 46g153kcal0g37.2g0g0.6g
Kaurahiutale 384g1436kcal55.7g218.8g28g38.4g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1070kcal31.8g218.3g3.7g10.9g
Sokeri 173g701kcal0g172.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g24g75kcal2.6g14.4g1.7g6.7g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)360g2591kcal0g0g287.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14928g20106kcal247g2965.8g660.8g308g
Valittu annoskoko7464g10053kcal123.5g1482.9g330.4g154g
Annoskoko puolitettuna3732g5026kcal61.8g741.5g165.2g77g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191