Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Tomaatti 240g55kcal1.3g8.3g0.7g3.4g
Parsakaali brokkoli 1921g674kcal88.8g37.5g5.8g48g
Kasvisliemikuutio 53g161kcal5g7.1g12.4g0.8g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas240g672kcal45.6g0g52.8g0g
Vesi4803g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Valkosipuli 38g42kcal3g6.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14928g3709kcal291.2g132.2g192.4g110.8g
Valittu annoskoko7464g1855kcal145.6g66.1g96.2g55.4g
Annoskoko puolitettuna3732g927kcal72.8g33.1g48.1g27.7g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264