Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2403g2925kcal510.6g0g96.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g691g104kcal13.1g11.7g0.7g0g
Paprika punainen 451g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1352g541kcal28.4g91.9g5.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g180g1622kcal0g0g180.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 2163g2962kcal52.6g654g6.1g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14928g16972kcal1237.6g1586g602.8g63g
Valittu annoskoko7464g8486kcal618.8g793g301.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna3732g4243kcal309.4g396.5g150.7g15.8g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853