Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.4g0.6g3g
Rasvaton maito viro (Alma)83g27kcal2.8g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Ohrajauho 83g270kcal6.8g53.1g1.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g2625kcal90.8g480.2g26.2g32.2g
Valittu annoskoko747g1312kcal45.4g240.1g13.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna374g656kcal22.7g120.1g6.6g8.1g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369