Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 225g86kcal2.3g15.5g0.5g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Persilja 2.8g0.8kcal0g0g0g0.2g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g657kcal51.4g45.6g26.8g16.6g
Valittu annoskoko747g328kcal25.7g22.8g13.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna374g164kcal12.9g11.4g6.7g4.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711