Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g224g45kcal2.9g6.7g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Katkarapu 152g104kcal21.9g0g1.7g0g
Herne 67g46kcal3.4g6.3g0.3g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Spagetti 281g918kcal28.6g186.3g3.1g9.4g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g5.6g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g2467kcal119.2g401.6g34g23.8g
Valittu annoskoko747g1233kcal59.6g200.8g17g11.9g
Annoskoko puolitettuna374g617kcal29.8g100.4g8.5g6g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844