Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g225g259kcal49.5g0g5.6g0g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.4g4.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.9g5.5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%87g139kcal2.3g2.3g13g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 75g15kcal0.5g2.3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1294kcal110.2g45.6g68g15.8g
Valittu annoskoko747g647kcal55.1g22.8g34g7.9g
Annoskoko puolitettuna374g324kcal27.6g11.4g17g4g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368