Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g32g17kcal1.9g0.9g0.6g31.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.3g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)60g60kcal9.6g0.6g1.8g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)150g120kcal3.2g19.5g2.4g5.6g
Ketsuppi, Pirkka45g48kcal0.5g11.3g0g0.5g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)23g43kcal0.1g10.1g0.1g0.9g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g75g248kcal20.3g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g2530kcal121.4g100.2g180.2g77g
Valittu annoskoko747g1265kcal60.7g50.1g90.1g38.5g
Annoskoko puolitettuna374g633kcal30.4g25.1g45.1g19.3g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458