Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 200g162kcal3.1g33.6g0.1g6g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g106g372kcal8.5g79.7g1.8g3.2g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g10g38kcal2.4g0g3.3g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g15g30kcal0.5g4g1.4g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g50g135kcal7g0.5g11.5g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g1693kcal44g237g59.8g18.8g
Valittu annoskoko747g847kcal22g118.5g29.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna374g423kcal11g59.3g15g4.7g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251