Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g131g131kcal22.6g0g4.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Munakoiso 131g29kcal0.7g4.1g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Paprika punainen 74g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g12g104kcal0g0g11.8g0g
Basilika, tuore6.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Tilli, tuore 26g7.9kcal1g0.2g0.2g0.6g
Persilja 26g7.2kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Ruohosipuli, tuore22g5.9kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 53g14kcal0.2g0.8g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1495g758kcal56g36.8g37.4g23.4g
Valittu annoskoko747g379kcal28g18.4g18.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna374g189kcal14g9.2g9.4g5.9g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269411