Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4640g3756kcal72.8g780.9g2.3g139.2g
Kesäkurpitsa zucchini 2728g492kcal15.3g68.2g10.9g19.1g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy80g704kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14954g9905kcal176.4g1698.2g186.4g316.6g
Valittu annoskoko7477g4952kcal88.2g849.1g93.2g158.3g
Annoskoko puolitettuna3738g2476kcal44.1g424.6g46.6g79.2g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773