Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali80g19kcal1g2.7g0.2g1.7g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Paprika, vihre20g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio 6.6g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1496g257kcal9.2g39.8g4.6g13.4g
Valittu annoskoko748g128kcal4.6g19.9g2.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna374g64kcal2.3g10g1.2g3.4g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639