Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g234g655kcal44.4g0g51.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g247g87kcal4g17.1g0.2g3.5g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g267g214kcal29.4g7.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1496g1909kcal155.6g49.6g118.6g7g
Valittu annoskoko748g955kcal77.8g24.8g59.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna374g477kcal38.9g12.4g29.7g1.8g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573