Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali799g192kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Selleri, annos 50g999g140kcal10g30g0g0g
Paprika, vihre200g34kcal1.8g5g0.6g3.8g
Tomaattimurska 1998g588kcal11.2g105.9g4g38g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14960g2566kcal91.4g399g45.2g133.8g
Valittu annoskoko7480g1283kcal45.7g199.5g22.6g66.9g
Annoskoko puolitettuna3740g641kcal22.9g99.8g11.3g33.5g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639