Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2338g6545kcal444.1g0g514.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2471g865kcal39.5g170.5g2.5g34.6g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g2671g2137kcal293.9g77.5g77.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14960g19094kcal1555g496g1188.6g69.2g
Valittu annoskoko7480g9547kcal777.5g248g594.3g34.6g
Annoskoko puolitettuna3740g4774kcal388.8g124g297.2g17.3g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573